ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

AT Concepts GmbH este o companie de consultanță strategică înființată în anul 2004 inspirată de nevoile întreprinderilor mici și mijlocii din Estul Europei precum și de interesul companiilor din vestul Europei în creșterea profiturilor și reducerea costurilor, cu o concentrare atentă pe piețele emergente din Europa de Est.

Competența noastră în piețele din Europa de Est ne poziționează în acel punct în care o companie caută să înțeleagă și să descopere oportunitățile de piață din această zonă.

Serviciile noastre sunt oferite atât de către consultanții interni cât și de importanți manageri și profesori asociați. Toți consultanții nostri sunt manageri cu cel putin 10 ani de activitate în poziții înalte de conducere în cadrul companiilor multinaționale. Noi înțelegem să oferim valoare adaugată clienților noștri prin experiența rezultată din activitatea reală a consultanților, din viața de zi cu zi a conducerii firmelor. Pentru atingerea acestui scop AT Concepts a creat o structură interna modulară a resurselor proprii în beneficiul clienților.

Cu o structură organizațională interna flexibilă și conectată în permanență la structura externă de consultanți asociați avem posibilitatea de a oferi exact serviciile acelor specialiști care au experiență relevantă pentru rezolvarea problemelor clienților nostri. Structura noastră externă de consultanți este formată din manageri seniori cu o bogată experință în mai multe domenii/industrii. Aceasta structură modulară asigură clientilor noștri o transparență a ofertei atât din punct de vedere al expertizei cât și al costurilor oferind certitudinea unei consultanțe adecvată necesităților acestora.

Prin birourile proprii sau asociate din Berlin, Frankfurt, Bautzen, Bucuresti și Washington DC suntem în masură să acoperim un vast teritoriu geografic.

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro