ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

De la Vest la Est

Europa de Est este percepută atât ca locul perfect pentru stabilirea unei operațiuni de furnizare de produse/semi-produse sau fortă de muncă cât și ca o nouă piață de desfacere. Cu toate acestea s-a dovedit că impactul culturilor locale aferente țărilor din zonă nu a fost luat în calcul la elaborarea sau implementarea strategiilor de dezvoltare pe aceste piețe cu un rezultat direct în cifre scăzute ale profitului.

În mod particular Europa de Est este o zonă extrem de provocatoare datorită evoluției naturale a structurilor și culturilor multor companii din această zonă, fără o strategie predefinită ca urmare a dezvoltării naturale a acestor piețe.

Interpretarea eronată a comportamentului consumatorilor din aceste piețe de către noii intrați la fel ca și o lipsă de înțelegere și experiență în interacțiunea cu companiile locale a condus la performarea sub așteptări a proiectelor de expansiune în aceste țări.

Noi asistăm clienții care acum inițiază proiecte de furnizare de produse/semi-produse, fortă de muncă sau în căutare de o nouă piață de desfacere în zona Europei de Est în procesul de elaborare și implementare a strategiilor de dezvoltare. Deasemenea oferim strategii și concepte de marketing asociate zonei în cauză.

Pentru aceasta acompaniem clienții noștrii pe parcursul întregului proces, începând cu analiza oportunităților, urmată de identificarea resurselor necesare dar și pe parcursul procesului de implementare a strategiei alese.

Deasemenea ne adresăm și acelor clienți cu operațiuni în desfășurare care au nevoie de activități de reorganizare și restructurare a acestora.

Cu o bogată cunoaștere a aspectelor locale, beneficiind de aportul unor manageri nativi din această zonă putem aborda fără probleme orice aspect intercultural, operațional sau legat de comportamentul consumatorului aferent zonei Europei de Est.

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro