ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

Pentru acei clienți care își manifestă dorința de a beneficia de acest program și care îndeplinesc cerințele noastre vom oferi o oră gratuită de consultanță.

Dacă în urma discuțiilor avute în timpul acestei consultații suntem de opinia că strategia și tactica abordată de dumneavoastră este corectă vă vom spune acest lucru. Dacă vom considera că există căi de îmbunătațire vă vom pune la dispoziție un scurt raport, fără nici o obligație din partea dumneavostră.

La cererea clientului vom discuta acest raport intr-o întîlnire ulterioară.

Raportul va conține și propuneri de consultanță din partea noastră, propuneri care vor avea o bază de preț fixă cu prețurile noastre orare și a costurilor adiționale, fără costuri ascunse. Clienții vor ști exact cât ar costa o consultanță din partea noastră înainte de a intra intr-o relație contractuală cu noi.

Dorim să menționăm ca întîlnirea inițială precum și elaborarea și trimiterea raportului gratis nu obligă potențialul client sub nici o forma în a continua o eventuală relație cu noi. În acest fel în cel mai rău caz pentru potențialul client, acesta va beneficia de părerea consultanților noștrii privind direcțiile în care ar trebui să acționeze pentru dezvoltarea afacerii în viitor. In cel mai bun caz această întilnire poate conduce la identificarea de noi direcții de dezvoltare a strategiei pentru creșterea profitului companiei.

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro