ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

AT Concept vă oferă o experiență bogată în managementul operațional și strategic al afacerilor prin asistarea Dumneavoastra de-a lungul întregului proces de consultanță, începînd cu analiza profundă a oportunităților, urmată de identificarea resurselor necesare până la finalizarea procesului de implementare a strategiei alese.

Expertiza noastră se bazează pe o practică medie de peste 15 ani de management, rezultată dintr-o activitate îndelungată a consultanților noștri în poziții de conducere la cel mai înalt nivel în cadrul mai multor grupuri de companii multinaționale.
AT Concepts își desfășoară activitatea pe două direcții:
Vest la Est
Asistăm firmele vest-europene în procesele de eficientizare a activităților filialelor acestora care sunt prezente în Europa de Est, în reducerea costurilor și creșterea profitului local, prin implementarea de strategii "personalizate" de dezvoltare sau prin crearea de strategii de furnizare de produse finite, produse semi-finite, subansamble, și forță de muncă în Europa de Est.
Est la Vest
Asistăm firmele din Europa de Est în procesul de consolidare și dezvoltare a afacerii prin furnizarea de strategii create pe principiile unei creșteri sănătoase și durabile în funcție de condițiile pieții. AT Concepts furnizează aceste strategii atât pentru piețele regionale cât și pentru cele internaționale.
Modelul WWWH ©

Modelul WWWH ©- Economiștii practicanți au investigat în detaliu consecințele neprevăzute ale deciziilor luate de conducerile firmelor. Teoreticienii în management, pe de altă parte, au dat mai puțină importanță acestor consecințe.
De multe ori modul în care strategiile sunt prezentate crează impresia ca un plan strategic poate fi implementat foarte simplu în cadrul firmei, asemănător instalării unui software pe un calculator.
Pentru a preîntîmpina aceste erori AT Concepts a dezvoltat propriul model WWWHC creat să susțină managerii firmelor în găsirea răspunsurilor corecte la întrebările De Ce? - Ce? - Când? - Cum? detalii ...
Modelul CORM ©

Modelul CORM © - Managementul Riscului Operațional al factorilor Culturali - este creat pentru a identifica, măsura și minimiza expunerea unei firme care intenționează să se extindă internațional la influența factorilor interculturali în aspectele operaționale directe. Dedicat în special dar nu limitat la proiectele de investiție directă, modelul este dezvoltat pentru a releva acele aspecte ale riscului intercultural prin concentrarea pe cuantificarea valorică a riscului rezultat din pierderile de productivitate asociate în general cu astfel de situații.
detalii ...
Programe Educationale si Programe de Sprijin AT Concepts

» Consultanta Pro Bono
» Conferinte WEB
» Interviuri
Modelul Cultural Detective ™

Cross-cultural competence is not developed through osmosis but through a process of purposeful cross-cultural reflection and dialogue. Cultural Detective participants identify and explore a culture using key values as "clues" to solve cross-cultural "incidents" or mysteries and develop practical strategies for enhancing intercultural collaboration. The method develops three competencies : Subjective Culture, Cultural Literacy and Cultural Bridge details ...
2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro