ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

AT Concepts promovează cu mîndrie Modelul CORM © (Managementul Riscului Operațional al factorilor Culturali) creat pentru a identifica, măsura și minimiza expunerea unei firme care intenționează să se extindă internațional la influența factorilor interculturali in aspectele operaționale directe. Acest model este creat de unul dintre consultanții nostrii asociați Dl Matthew B. Murrell.

Dedicat în special dar nu limitat la proiectele de investiție directă, este primul model economic care poate cuantifica riscul intercultural și care nu se limitează la aspectele “soft” inerente unei dezvoltări de afaceri într-un mediu multicultural cât mai ales acelor aspecte ale riscului intercultural prin concentrarea pe cuantificarea valorică a riscului rezultat din pierderile de productivitate asociate în general cu astfel de situații. Aceste aspecte au fost în mare parte sau complet ignorate de analizele metodologice anterioare. Bazat pe structura proceselor, o analiză a situației existente este realizată pentru a identifica posibilele cauze și manifestări ale riscului operațional generate de factorii culturali, cuantificând riscul expunerii în fiecare fază a dezvoltării afacerii urmată de realizarea unei “hărți” menită să ajute la evitarea derulării unui scenariu de risc. Managerii care primesc responsabilitatea unui proiect de dezvoltare internațională vor beneficia de un puternic instrument de lucru menit să identifice Riscul Operațional al factorilor Culturali, vor ști unde se poate manifesta și care sunt riscurile financiare în fiecare etapă de implementare a strategiei.

Modelul CORM © nu este dedicat unei anumite țări sau industrii și poate fi aplicat atât în fazele premergătoare unei expansiuni internaționale cât și ca un instrument de lucru menit să rezolve problemele apărute intr-un proces de expansiune în derulare.

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro