ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

Competența interculturală nu se dezvoltă prin osmoză ci printr-un proces de dialog și reflecție între diversele culturi. Participanții în cadrul acestui proces învață să identifice și exploreze valorile de bază ale unei culturi ca și "indicii" menite să rezolve "incidentele" sau "misterele" interculturale precum și să dezvolte strategii de colaborare interculturale.

Metoda dezvoltă trei competențe :

- Cultura Subiectivă: abilitatea de a ne înțelege pe noi înșine ca un amalgam de diverse influențe personale și culturale precum: vârsta, etnia, familia, genul, naționalitatea, pregătire profesională, orientarea sexuală și tradițiile spirituale.
- Expertiză în medii formate din culturi multiple: dorința și capacitatea de a înțelege pe cei din jur ca și individualități culturale diferite precum și interpretarea intr-un mod cât mai precis a intențiilor acestora.
- Punți de legătură: motivarea și competența de a depăși diferențele pentru satisfacția mutuală și organizațională cât și în beneficiul comunităților implicate.

Participanții învață importanta rolului fiecăruia în eficiența abordării aspectelor interculturale cât și faptul că strategiile interculturale implică atât aspecte de grup cât și individuale.

Participanții invață următoarele:

- Modul în care ne comportăm este motivat de valorile, crezurile și "sensul cultural" care sunt de cele mai multe ori în afara sferei conștientului individului.
- Care valori, caracteristici personale și afinități culturale tind să capete aspecte de prejudecată în diferite circumstanțe
- Comportamentul în orice cultură este de situație și nu stereotip.
- Cele mai bune practici de a onora și folosi capitalul uman intr-o organizație sau comunitate

Ce spun clienții despre asta :

"Cultural Detective ™ este cel mai popular element al programelor interculturale care sunt oferite. Acest instrument facilitează angajaților înțelegerea acțiunilor și a comportamentului colegilor din alte țări și cum propriile valori și prezumții afectează relatiile interculturale. Simplitatea acestuia îl face atât de folositor".

Metoda Cultural Detective... este folosită de toate marile corporații multinaționale pe toate continentele cu rezultate extraordinare de mai bine de 13 ani.

Oricine lucrează cu oameni din alte culturi, față în față sau virtual, va descoperi în acest model un instrument de lucru și educațional fantastic. Antrenori, individualități, echipe sau grupuri mai mari îi vor aprecia beneficiile :

- Conținut la cel mai înalt nivel și de ultimă oră intr-o manieră de învățare accelerată
- Practic și plăcut cu exemple din viața de zi cu zi
- Clădește competențe individuale și organizaționale
- Dezvoltă vocabular intercultural comun și metode de control ale diversității
- Practic pentru cresterea eficienței echipelor de lucru existente și independente

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro