ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

Mod de lucru AT Concepts - Modelul WWWH © - (De ce? Ce? Când? Cum?)

Economiștii practicanți au analizat în detaliu consecințele neprevăzute ale acțiunilor luate de către managementul companiilor.
Pe de altă parte, teoreticienii în management, au acordat o mai mică importanță consecințelor neprevăzute ale acestor acțiuni.

De multe ori strategia unei companii este percepută ca fiind un proces simplu, asemănător unui software incărcat pe un calculator. Desigur dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci nu am putea constata eșecul atâtor companii în dezvoltarea și implementarea unor strategii de dezvoltare a afacerii.

Experiența demonstrează că la punerea în practică a unei strategii de dezvoltare a unei afaceri se constată diferențe între ceea ce s-a intenționat și ce a rezultat. Pe lîngă strategia în sine de o importanță majoră sunt acțiunile luate de angajați, ideile pe care aceștia le generază și care dintre acestea primesc finanțare.

Deasemenea strategia de dezvoltare a unei afaceri este influențată neintenționat de factori interni ca structura alocării resurselor necesare, sistemul de raportare și cel de motivare a personalului, precum și de factori externi ca de exemplu condițiile de piață, competiția și preferințele clienților finali.

Pentru a preîntîmpina toate aceste neajunsuri, AT Concepts și asociații săi au creat Modelul WWWH© care vine să ofere un suport real, ca un instrument de lucru, în dezvoltarea afacerii.

De Ce anumiți factori interni și externi impun necesitatea adoptării unei strategii de dezvoltare sau de revizuire a celei existente. Împreună cu clienții noștrii identificăm acești factori și stabilim noile obiective.

Ce ar trebui cu adevărat să definească strategia dumneavoastră

Când este momentul optim de implementare a strategiei – alegerea momentului este foarte importantă

Cum influențează în practică strategia aleasă, cum este defalcată; cum va acționa în diferite scenarii și cum poate fi pusă în practică într-un mod eficient

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro