ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

AT Concepts beneficiază de o echipă formată din cei mai buni consultanți operaționali și de strategie a afacerilor oferind un înalt profesionalism prin folosirea experienței și a inovației.

Un consultant care lucreaza pentru un client poate avea o experiență de pina la 35+ ani în operațional și dezvoltare strategică. Toți consultanții noștrii au experință generată de activitate practică. Acest lucru conferă acea senzitivitate și cunoaștere interioară a problemelor operaționale sau altfel spus știu cum se conduce o afacere in realitate. Nu avem angajați consultanți fără o bogată experiență practică. Majoritatea consultanților noștrii au activat sau sunt activi în țări sau zone ca: Anglia, Austria, Franța, Germania, Rusia, Statele Unite, Europa de Est sau Asia.

Pentru a putea oferi cea mai bună expertiză, pe baza profesiilor sau a domeniilor în care au activat, consultanții noștrii acoperă cu expertiza lor a largă varietate de domenii: energie, utilitati, chimie, textile, proiectare mecanică și de construcții, retail, producție industrială, investiții, telecomunicații, protecția mediului, servicii publice.

În dorința de a explicita acest lucru avem deosebita plăcere de a vă prezenta o parte din consultanții noștri interni precum și câțiva din consultanții asociați :

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro