ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

AT Concepts oferă un pachet de servicii de consultanță interconectate care asigură o creștere sănătoasă a afacerii clienților noștrii.

Oferim asistență în următoarele domenii :
- Dezvoltarea și consolidarea afacerii
- Strategii de marketing și strategii de comunicare
- Managementul furnizorilor
- Managementul aspectelor interculturale
- Analiza riscurilor de țară (alinierea nevoilor dumneavoastră de dezvoltare prin identificarea celei mai bune soluții din punct de vedere geografic, economic și cultural)

AT Concepts crede că influența locală derivată din cultura zonei unde firma își desfășoară activitatea sau din multiculturalismul angajațiilor săi este esențială în dezvoltarea companiei și a afacerii acesteia și ca urmare din acest motiv strategiile propuse de noi sunt individualizate în cel mai înalt grad.

Noi lucrăm cu clienții noștrii atât pentru definirea structurilor și a direcțiilor de dezvoltare a companiilor acestora cât și în cadrul existent pentru a atinge o îmbunătățire a eficienței operaționale.

Ne bazăm asistența pe folosirea unui limbaj de comunicare clar, fără a ne lăsa influențați de factori cum ar fi "ce este politic" acceptabil a spune și nu ne pierdem în termeni savanți fară substanță. Ca urmare dezvoltăm: metode de spargere a rutinelor, strategii consistente și compacte și în același timp ne implicăm în procesul de implementare.

Ne mândrim cu oferirea de servicii individualizate pentru fiecare client în parte. Dacă sunteți o firmă care poate beneficia de avantajele oferite de o consultanță de strategie și nu regăsiți în oferta noastră acele servicii care considerați că v-ar fi de folos vă rugăm să nu ezitați în a ne contacta. Ne vom bucura să discutăm impreună orice problemă de dezvoltare strategică pe care o aveți în vederea identificării soluției optime.

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro