ENGLISH | DEUTSCH | ROMANA
Click aici pentru ultimile conferinte ...
Cautati cele mai noi
informatii ?
Email :  

vezi programul de conferinte

Ne adresăm atât firmelor aflate în faza de start-up cât și acelor întreprinderi mici și mijlocii care au o cifră de afaceri anuală cuprinsă între 3 milioane și 10 milioane Euro. În proiecte speciale ne oferim serviciile și acelor companii internaționale care au o cifră de afaceri mai mare de 10 milioane Euro.

Într-o economie care devine din ce în ce mai globalizată, o creștere sănătoasă bazată pe cerințele pieții este strict necesară și credem că aceasta este cea mai puternică strategie de dezvoltare a unei firme.

Creșterea unei afaceri în mod natural odată cu piața este un proces putem spune organic, natural care se derulează singur și este caracteristic unei țări emergente, în dezvoltare, dar a crește o afacere în mod intenționat, într-un mod sănătos și într-un ritm susținut va oferi oricărei companii un avantaj competitiv în fața competitorilor. Constanța dezvoltării afacerii pe piața locală ca și o implementare continuă pe alte noi piețe de interes va asigura acea creștere sănătoasă cu profituri pe termen lung.

AT Concepts oferă o expertiză extinsă în managementul operațional și strategic prin acompanierea clienților săi pe parcursul întregului proces, începând cu analiza oportunităților, urmată de identificarea resurselor necesare dar și pe parcursul procesului de implementare a strategiei aleasă.

Ne dedicăm acelor companii care caută o abordare internațională a afacerii. Pentru aceasta am creat strategii individualizate pe cele două direcții majore: de la Vest la Est si de la Est la Vest

2006 COPYRIGHT, AT CONCEPTS. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
PENTRU MAI MULTE INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA office@at-concepts.com
|| twenty - www.twenty.ro